Informatie

Springkussen Festival

Goed om te weten


Je vindt ons ook op Facebook!

Algemeen

Dit jaar zullen we geopend zijn in de kerstvakantie van woensdag 27 t/m zondag 31 december (Let op: De tickets voor zondag 31 december zijn niet meer verkrijgbaar ivm een besloten feest).

We kunnen dit jaar dus weer gezellig springen en klauteren! Net zoals alle andere edities zal de Rusheuvel te Oss omgetoverd worden tot een groot overdekt speelparadijs. Alle kids tot en met 12 jaar kunnen zich helemaal uitleven op allerlei verschillende springkussens en overige activiteiten. Rennen, springen, klimmen en klauteren, alles kan! Een dag om nooit te vergeten.

De Rusheuvel is opgedeeld in 2 verschillende leeftijdsarea's, zodat alle kids kunnen spelen op de springkussens. Voor de kleintjes tot 6 jaar hebben we een aparte area met genoeg speelmogelijkheden! Na de populariteit van de vorige edities zal de blokken area er dit jaar wederom zijn.

Tijdens het Springkussen Festival is er meer dan genoeg eten en drinken verkrijgbaar. Voor de ouders en/of begeleiders hebben we een leuke zithoek met uitzicht op de zalen. Hier kan je onder andere terecht voor een kopje koffie, ranja voor de kinderen, gezonde bites, lekkere lunch en snacks.
Het is niet toegestaan om eigen eten en/of drinken mee te nemen!

Ook zijn er dit jaar in de zalen extra zitplekken voor ouders om de kinderen die aan het hollen en springen zijn in de gaten te houden.

Veiligheid

Al onze springkussens zijn voorzien van de juiste certificaten. Wij zullen er op toezien dat de juiste veiligheidsmaatregelen worden getroffen. 
Daarnaast zal er personeel aanwezig zijn om toezicht te houden.

 Datum en openingstijden

Woensdag 27 december tot en met zondag 31 december.

Woensdag 10.00 - 17.00u.
Donderdag 10.00 - 17.00u.
Vrijdag 10.00 - 17.00u.
Zaterdag 10.00 - 17.00u.
Zondag 10.00 - 15.00u.

Let op! De tickets voor zondag 31 december zijn niet meer verkrijgbaar ivm een besloten feest.

Prijs

Type Prijs
Kids Ticket €9,50
Ouder/Begeleider Ticket €4,00 
Groepen Prijs op aanvraag
Bovengenoemde ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

 

Tickets kopen

 

Locatie

Rusheuvel
Rusheuvelstraat 5, Oss

Huisregels

 • Het betreden van de springkussens is geheel op eigen risico.
 • De springkussens mogen alleen betreden worden zonder schoenen en met sokken.
 • Aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijde opgevolgd te worden.
 • Wij houden van dieren, maar helaas zijn deze niet toegestaan tijdens het Springkussen Festival.
 • Afval in de daarvoor bestemde afvalbakken deponeren.
 • Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.
 • De organisatie en de door de organisatie ingeschakelde derden – waaronder begrepen doch niet uitsluitend, de aanwezige vrijwilligers, organisatie, horecapersoneel, EHBO-personeel – behouden zich te allen tijde het recht voor om één ieder die zich niet volgens de gestelde regels gedraagt, de toegang te weigeren en/of van de springkussens te verwijderen.
 • De organisatie en de bovenstaande genoemde personeelsleden en/of ingeschakelde derden, stellen zich niet aansprakelijk voor materiële en/of immateriële schade van een bezoeker, in welke vorm dan ook.
 • Het commercieel of professioneel gebruiken van foto’s en/of video’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de organisatie.
 • Bij het betreden van de Rusheuvel Oss geef je toestemming om tijdens het festival gemaakte foto’s en/of video’s te gebruiken voor publicatie- en promotionele doeleinden van onze volgende events.
 • Gegevens deelt de organisatie niet met commerciële partijen.
 • Heb je ideeën, opmerkingen of klachten? Mail ons!

Naast deze huisregels, zijn ook de algemene voorwaarden van de Rusheuvel van toepassing.

Kom jij gezellig langs om te Springen?

Tickets Kopen