Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen

FAQ


Ouders en/of begeleiders betalen €4.00 euro entree. Voor een begeleider is de minimale leeftijd van 18 jaar of ouder toegestaan.

Parkeren is gratis en rondom de Rusheuvel zijn voldoende parkeergelegenheden.

Geen feest zonder muziek! Leuke kinderliedjes worden afgewisseld met danspret. Verder zijn er ook diverse mascottes aanwezig.

De springkussens verschillen qua moeilijkheid, kinderen hebben hier vrije keuze in. Mochten ze een beetje hulp nodig hebben? Dat kan, er lopen vrijwilligers rond in de zaal die de kinderen kunnen begeleiden op springkussens. Alle springkussens zijn gecertificeerd en goedgekeurd.

Het is helaas niet toegestaan om eigen eten en/of drinken mee te nemen. Op het terrein is eten en drinken verkrijgbaar.

Wij zijn 27 t/m 31 december geopend van 10.00 tot 17.00, met uitzondering van zondag 31 december, dan zullen we geopend zijn tot 15.00u ivm oudjaarsavond. Let op: De tickets voor zondag 31 december zijn niet meer verkrijgbaar ivm een besloten feest. De inlooptijd bepaal je zelf. Het is niet mogelijk het terrein op en af te lopen!

De minimale leeftijd van een begeleider is 18 jaar of ouder.

Baby's tot 1 jaar hebben gratis entree.

Het evenement is bedoeld voor kinderen t/m 12 jaar, uiteraard zijn de oudere kinderen ook welkom om te komen springen mits ze opletten op de veiligheid van de jongere kinderen! Kinderen t/m 17 jaar betalen € 9,50 entree, vanaf 18 jaar val je onder een begeleider en betaal je € 4,00 entree. De Rusheuvel is opgedeeld in 2 verschillende leeftijdsarea's, zodat alle kids kunnen spelen op de springkussens. Voor de kleintjes tot 6 jaar hebben we een aparte area met genoeg speelmogelijkheden!

Kom jij gezellig langs om te Springen?

Tickets Kopen